Portarul lui PAO spune ca a fost impuscat in timpul derby-ului cu Olympiakos!

Autor: Sport.ro
Miercuri 02 Decembrie 2009, 09:34
Portarul lui PAO spune ca a fost impuscat in timpul derby-ului cu Olympiakos!

Alexandros Tzorvas, portarul lui Panathinaikos, l-a informat pe procurorul din Atena, ca a fost impuscat cu un pistol cu aer comprimat, la derby-ul Greciei, cu Olympiakos de duminica.

Tzorvas, portar si al nationalei Greciei, a aratat semnele lasate pe corp si a inmanat procurorului un certificat medical. El a precizat ca a semnalat incidentul arbitrului, insa acesta nu l-a mentionat in raport.

Procurorul a cerut clubului Olympiakos sa-i furnizeze imaginile capturate de camerele de securitate pentru a gasi vinovatul.

Clubul Panathinaïkos a trimis o scisoare detaliata ligii pentru a semnala acest incident si altele, cum ar fi auncarea unui briceag si a petardelor pe teren.

Debutul meciului a fost intarziat peste o ora, deoarece 300 de fani ai echipei Olympiakos au fost implicati in incidente cu politia in fata stadionului Karaiskakis, impiedicandu-i astfel pe suporterii de la Panathinaïkos sa ajunga la timp la stadion.

Panathinaikos este adversara lui Dinamo in Europa League. Dinamo fost invinsa de Panathinaikos in etapa a II-a a grupei F a Ligii Europa, pe teren propriu, cu scorul de 1-0. Meciul retur se va disputa la 16 decembrie, in Grecia.

 

Anunțul ministrului Mediului despre o nouă taxă auto în România
BRAT