Neymar riscă o amendă colosală! Ce acuzații i se aduc brazilianului

Neymar Brazilia PSG Rio de Janeiro Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Iunie 2023, 13:45
Data actualizarii: Vineri 23 Iunie 2023, 13:42

Lucrările de construcţie la conacul lui Neymar din statul Rio de Janeiro au fost întrerupte, joi, pentru "infracţiuni de mediu", ceea ce ar putea atrage o amendă de 1 milion de euro pentru jucător, conform autorităţilor, citate de AFP.

"Lucrările erau în curs fără autorizaţie de mediu" pentru luxoasa proprietate a atacantului echipei Paris Saint-Germain, la Mangaratiba, la aproximativ 120 km vest de Rio de Janeiro, se arată într-un comunicat dat publicităţii.

Neymar riscă o amendă colosală!

Autorităţile, alertate de plângerile publicate pe mediile de socializare, au descoperit "diverse infracţiuni de mediu", în special deturnarea unui curs de apă şi extragerea neautorizată de apă dintr-un râu.

De asemenea, au fost depistate excavaţii şi deplasări de pământ neautorizate, precum şi utilizarea unei plaje fără permisiune.

Reprezentanţii lui Neymar nu au făcut niciun comentariu în acest sens.

Aflat sub contract cu PSG până în 2025, atacantul brazilian figurează pe lista cu jucătorii de care echipa pariziană ar fi dispusă să se despartă, însă o eventuală plecare a sa la FC Barcelona pare destul de dificil de realizat, din cauza situaţiei financiare cu care se confruntă în prezent clubul spaniol, acesta fiind de altfel şi motivul principal al deciziei lui Messi de a nu reveni pe Camp Nou.

Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!