Mircea Lucescu, impresionat de Dinamo! Discuția pe care „Il Luce” a purtat-o cu Ovidiu Burcă

Mircea Lucescu Dinamo Ovidiu Burca Fotbal extern Mircea Lucescu
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 04 Iulie 2023, 14:51
Data actualizarii: Marti 04 Iulie 2023, 14:51

Mircea Lucescu a revenitîn România și a vorbit, printre altele, de amicalul pe care echipa sa, Dinamo Kiev, îl va disputa în această vară cu Dinamo București.

„Il Luce” a recunoscut că a fost impresionat de evoluția lui Dinamo în ultimele etape din Liga 2 și l-a felicitat pe Ovidiu Burcă pentru treaba pe care a făcut-o acolo.

Amicalul dintre cele două echipe ce poartă numele de Dinamo, programat pe 5 iulie, se va disputa fără jucătorii de națională, care vor revini la lot pe 4 iulie.

Mircea Lucescu, despre Dinamo și Burcă

„Cu Dinamo va fi un meci de antrenament. Noi nu vom avea la dispoziție jucătorii de la echipa națională mare și cea de tineret. Seniorii au vacanță până pe 4, iar cei de la tineret s-au calificat mai departe (n.r. sunt calificați în semifinalele Campionatului European), joacă un fotbal spectaculos și pragmatic.

Am mai vorbit cu Ovidiu Burcă, l-am felicitat pentru meciurile cu Steaua și Argeș. Dinamo m-a impresionat, cu un fotbal spectaculos și foarte eficient, ceea ce se datorează în mare măsură antrenorului. Sunt convins că vor face față în Liga 1, de ce nu?”, a spus Mircea Lucescu.

Dinamo, învinsă de Zalaegerszeg, într-un meci amical

Dinamo Bucureşti a fost învinsă de formaţia maghiară Zalaegerszeg cu scorul de 1-0 (0-0), duminică, într-un meci amical jucat în stagiul de pregătire din Slovenia.

Golul câştigătoarei Cupei Ungariei a fost înscris de Daniel Milovanovikj (87).

Dinamo a început cu Golubovic - Moura, Giafer, Patriche, R. Grigore, Amzăr - Larrucea, Daniel Iglesias, A. Irimia - Bani, Ghezali.

Rezerve au fost Dujmovic, Oncescu - I. Roşu, Goncalo, Ţîră, D. Irimia, G. Creţu, I. Borcea, Cr. Ionescu, Abdallah, N. Roşu, Buleică, Al. Pop, A. Florescu.

Următorul amical al echipei antrenate de Ovidiu Burcă este programat pe 5 iulie, pe Jacques Lemans Arena din Sankt Veit an der Glan (Austria), contra echipei antrenate de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!