Karim Benzema, condamnat la un an de zile de închisoare! Fotbalistul, acuzat de complicitate la șantaj

Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 11:07
Data actualizarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 11:22

Karim Benzema a fost condamnat în dosarul în care a fost acuzat de complicitate la șantaj.

„Karim Benzema a fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare și o € 75.000 amendă după ce a fost găsit vinovat de complicitate la actul de șantaj al lui Mathieu Valbuena”, a anunță getfootballnewsfrance.com.

Scandalul a izbucnit în vara lui 2015, când mai multe persoane au încercat să obţină bani de la Valbuena, pe care l-au ameninţat cu difuzarea unei înregistrări video cu scene intime în care apare şi actualul mijlocaş al lui Olympiakos Pireu.

Benzema este acuzat că i-ar fi ajutat pe şantajişti, îndemnându-l pe Valbuena să le plătească suma solicitată, pentru ca acesta să evite posibila difuzare a înregistrării video respective.

Benzema nu va fi exclus din naționala Franței după această condamnare

Preşedintele Federaţiei franceze de fotbal (FFF), Noel Le Graet, a anunțat deja că atacantul Karim Benzema nu va fi exclus din naţionala Franţei în cazul unei eventuale condamnări în afacerea Sextape.

„Selecţionerul rămâne întotdeauna responsabilul cu selecţia, iar Benzema nu va fi exclus în cazul unei eventuale sancţiuni judiciare. Chiar dacă va primi o condamnare la închisoare cu suspendare, îi va rămâne posibilitatea să facă apel. Aşadar, convocarea lui, sau nu, în lunile următoare, nu va fi legată de această sentinţă”, a declarat Le Graet.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!