Imagini INCREDIBILE: Kokorin si Mamaev, tinuti in CUSCA in fata judecatorilor! Vor sta la inchisoare pana in decembrie si risca 5 ani de detentie

Vedeta lui Zenit si a nationalei Rusiei, Alexandr Kokorin si Pavel Mamaev de la Krasnodar au fost inchisi pentru huliganism. 

Rusii nu glumesc! Kokorin si Mamaev vor sta la inchisoare pana pe 8 decembrie, cand vor fi judecati pentru huliganism. Cei doi risa pana la 5 ani in inchisoare dupa ce au atacat oficiali ai Ministerului pentru Comert intr-o cafenea. Unul dintre oficiali a fost lovit cu un scaun in timp ce manca, iar avocatul sau acuza o contuzie.

Intr-un incident separat, cei doi jucatori au atacat soferul unei vedete TV si au provocat daune autoturismului Mercedes.

Chiar Federatia de fotbal din Rusia a cerut sanctiuni dure la adresa jucatorilor, iar tribunalul din Moscova a decis sa-i tina inchisi in timpul judecatii.

"Acest incident urmbeste atat cluburile Zenit si Krasnodar, cat si intreg fotbalul din Rusia. Consideram ca cei vinovati ar trebui pedepsiti aspru. Nu exista loc pentru huligani in fotbal", e comunicatul rusilor.

Kokorin si Mamaev au impreuna 63 de selectii la nationala Rusiei. Kokorin a ratat Cupa Mondiala din 2018 din cauza unei accidentari.

Kokorin a fost elevul lui Dan Petrescu la Dinamo Moscova. In 2016 a fost cumparat de Zenit cu 10 milioane de euro. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Povestea TIR-ului ATI în care s-a petrecut tragedia de la Victor Babeș. Cum este Arafat contrazis de DSU
BRAT
Modifică setările cookies