FOTO Gestul făcut de Alejandro Garnacho după remiza cu Bournemouth care îl va scoate din minți pe Erik Ten Hag

Manchester United Alejandro Garnacho Erik ten Hag Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 23:28
Data actualizarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 23:28

Manchester United a obținut doar un rezultat de egalitate pe terenul celor de la Bournemouth, scor 2-2, în etapa cu numărul 33 din Premier League.

Solanke (minutul 16) și Kluivert (minutul 36) au marcat pentru gazde, în timp ce pentru ”Diavolii Roșii” a punctat Bruno Fernandes (minutele 31 și 65).

Garnacho a apreciat o postare în care Erik Ten Hag era criticat dur

La finalul meciului, Erik Ten Hag a sugerat că o parte din vina pentru rezultatul meciului îi aparține lui Alejandro Garnacho, fotbalistul pe care l-a și scos din teren la pauză.

Din acest motiv, jurnalistul Mark Goldbridge l-a criticat pe antrenorul lui Manchester United, mai ales că Garnacho a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei de pe Old Trafford din acest sezon.  La scurt timp a venit și răspunsul lui Garnacho.

Fotbalistul a apreciat postarea jurnalistului, semn că nu este nici el de acord cu justificarea antrenorului olandez.

Ten Hag l-a învinuit subtil pe Garnacho la conferința de presă de la finalul meciului. Nu arată frumos să dai vina pe un jucător de 19 ani care a livrat deja pentru tine în acest sezon. Din nou, este clar că este speriat că îi va deranja pe cei care câștigă mai mult.

Garnacho a fost unul dintre cei mai buni jucători din acest sezon. A făcut o primă repriză slabă, dar să îl scoți la pauză și să îl consideri problema din jocul echipei este o glumă. Mulți au jucat mai rău săptămână de săptămână și sunt încă aici”, a scris jurnalistul Mark Goldbridge pe Twitter.

Ce a spus Erik Ten Hag la finalul meciului despre Alejandro Garnacho

Am fost nevoiți să reparăm în partea dreaptă. Nu am jucat bine, am lăsat spații. Pentru a avea posesia, a trebuit să facem o schimbare acolo. Garnacho nu s-a antrenat toată săptămâna, cu excepția zilei de ieri. M-am gândit să avem mai multă energie, să avem mai multă calitate, calitate în sensul de cooperare în partea dreaptă”, a spus Erik Ten Hag.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!