Gareth Bale, așteptat să semneze și să revină în fotbal! Anunțul oficial

Gareth Bale Fotbal extern Gareth Bale
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Iunie 2024, 16:24
Data actualizarii: Joi 27 Iunie 2024, 16:27

Acum în vârstă de 34 de ani, Gareth Bale s-a retras din fotbal la începutul anului 2023.

Gareth Bale a avut o carieră impresionantă ca fotbalist, de aproape 17 ani, dar s-a retras după jumătate de sezon petrecut în MLS, la Los Angeles FC. Recent, galezul a fost informat că o ofertă de la echipa britanică Wrexham este încă valabilă, pe masă, formație care activează în al patrulea eșalon al Angliei.

Pe 9 ianuarie 2023, Gareth Bale a emis un comunicat oficial, pe care l-a distribuit pe rețelele de social media, în care și-a anunțat oficial retragerea din fotbal. Astfel, galezul nu și-a mai dus până la capăt contractul cu Los Angeles FC, care era valabil până în vara lui 2023.

Wrexham îl vrea în continuare pe Gareth Bale. Oferta e încă valabilă

Apoi, el a fost anunțat de unul din proprietarii Wrexham că este dorit la echipă, iar recent Rob McElhenney a declarat că oferta e încă valabilă și că vrea să îi reamintească lui Bale de acest aspect.

”Am făcut oferta pentru el anul trecut, acum doar îi reamintesc lui Gareth că oferta este încă valabilă”, a spus Rob McElhenney. 

Gareth Bale a simțit nevoia să transmită două mesaje, atunci când și-a anunțat oficial retragerea. Primul a fost unul de mulțumire pentru familie și toți antrenorii, jucătorii și membrii staff-ului care i-au fost alături în această aventură.

Iar al doilea, pentru naționala Tării Galilor, pentru care a adunat 111 prezențe, a marcat 40 de goluri și a participat la două Campionate Europene, 2016 și 2020, și un Campionat Mondial, 2022.

Gareth Bale poate reveni în fotbal, în liga a 4-a din Anglia

Acum, el se poate întoarce în fenomen, deși după retragere a fost interesat de alt sport, de golf. Dacă va semna, Bale va evolua în liga a 4-a din Anglia.

De-a lungul carierei, Gareth Bale a evoluat pentru Southampton, Spurs, Real Madrid și Los Angeles FC. Apogeul a fost la gruparea de pe Santiago Bernabeu, unde a câștigat 5 trofee UEFA Champions League, 4 Campionte Mondiale ale Cluburilor, 3 Supercupe ale Europei, 3 titluri în LaLiga, o Cupă a Spaniei și 3 Supercupe.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!