GALERIE FOTO Fotbalistul moldovean dorit în patru campionate din Top 5: Serie A, Premier League, Bundesliga și Ligue 1!

Oleg Reabciuk Bologna olympiacos pireu Republica Moldova Serie A Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 09:45
Data actualizarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 09:51

Oleg Reabciuk se află sub contract cu Olympiacos Pireu, campioana Greciei, până în vara anului 2025.

Desemnat de trei ori la rând, în 2020, 2021 și 2022, cel mai bun fotbalist din Republica Moldova, Oleg Reabciuk, fundașul stânga de la Olympiacos Pireu, care va împlini 25 de ani în această lună, este dorit de mai multe formații care activează în Top 5 campionate europene.

Astfel, după ce, în vară, Reabciuk a fost pe lista de transferuri a celor de la Aston Villa (Premier League) și Eintracht Frankfurt (Bundesliga), în această iarnă Atalanta, Torino și Bologna din Serie A sunt formațiile care încearcă transferul moldoveanului.

Bologna a înaintat deja o ofertă de 4 milioane de euro pentru Reabciuk

Ultimele pe listă sunt Strasbourg din Ligue 1, scriu cei de la L'Equipe, și VfB Stuttgart din Bundesliga, conform Sportdog.

Contractul lui Reabciuk cu campioana Greciei este valabil până în vara anului 2025, iar dintre cluburile de sus Bologna deja a înaintat o ofertă de 4 milioane de euro pentru transferul fundașului stânga moldovean.

De altfel, trimișii Bolognei au asistat la partida lui Olympiacos cu Volos de duminică, 4-0 în etapa a 17-a din campionatul Greciei, în care Oleg Reabciuk a dat o pasă de gol.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!