GALERIE FOTO După Champions League, a câștigat și MasterChef! Fotbalistul de la AC Milan și Manchester United, la al patrulea show pe locul 1

Jesper Blomqvist AC Milan Champions League Manchester United Masterchef Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 12:46
Data actualizarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 12:57

Jesper Blomqvist a făcut parte din naționala Suediei care a terminat pe locul 3 la Campionatul Mondial din 1994.

Fostul internațional Jesper Blomqvist (48 de ani), membru al echipei Suediei care a terminat pe locul 3 la Campionatul Mondial din 1994 și fotbalist la AC Milan, Parma, Manchester United sau Everton, a câștigat și concursul MasterChef, după alte trei emisiuni unde a terminat de asemenea pe primul loc.

”După ce a câștigat tripla cu Manchester United (Champions League, Premier League și FA Cup în 1999), suedezul a decis să schimbe direcția după ce a agățat ghetele în cui și a deschis o pizzerie în Stockholm. 

Ei bine, Blomqvist a participat la ultima ediție a MasterChef VIP din Suedia și a câștigat. 

Jesper Blomqvist nu a jucat în sfertul de finală Suedia - România din 1994

Acesta nu este primul succes într-o emisiune TV pentru fostul jucător: de fapt, palmaresul lui Blomqvist mai include Let's Dance, Master of Masters și The Whole Celebrity-Sweden Bakes”, a notat Tuttomercatoweb.

Blomqvist, mijlocaș stânga, a făcut parte din lotul Suediei la Mondialul din 1994, însă atunci nu a jucat în sfertul de tristă amintire pentru noi, pierdut de naționala lui Anghel Iordănescu în fața scandinavilor la loviturile de departajare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!