Fotbal extern

Cum a reacționat Denis Drăguș după golul din derby-ul Belgiei, Anderlecht - Standard Liege

Denis Drăguș (22 de ani) a marcat golul egalizator pe Standard Liege în derby-ul cu Anderlecht, încheiat la egalitate, scor 1-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 22:41
Data actualizarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 22:45

După meci, internaționalul român a oferit și o primă reacție pentru belgieni. Acesta s-a declarat bucuros pentru reușita sa și speră ca Standard să își revină în campionat.

Denis Drăguș, reacție după reușita din Anderlecht - Standard Liege

„Mă bucur pentru acest gol marcat şi mă bucur că am fost inspirat în acel moment să fiu acolo în acel moment. Noi am avut dificultăţi, dar avem calitate. Noi trebuie să avem mai multă încredere. 

Uneori ai meciuri bune, uneori mai putin bune. Trebuie să mergem mai departe, mă bucur că am marcat!”, a declarat Denis Drăguş la finalul partidei. 

Standard Liege este pe locul 14 în campionatul Belgiei, cu 24 de puncte, la opt puncte distanță de locurile de baraj pentru cupele europene. Anderlecht rămâne pe locul patru, cu 39 de puncte.

Pentru Drăguș este al treilea gol reușit la Standard Liege în cele 16 meciuri disputate în acest sezon. Internaționalul român are în cont și două pase decisive.

Standard l-a cumpărat pe Drăguș în august 2019, de la FC Viitorul, pentru 1,8 milioane de euro. După un sezon, belgienii l-au împrumutat în Serie A, la Crotone, însă atacantul a avut foarte puține realizări și s-a întors la Standard.

Modifică setările cookies