VIDEO Cosmin Olăroiu, un nou trofeu cu Al Sharjah! Discurs îngrijorător la finalul partidei, vizibil afectat: "Zilele următoare merg la doctor" 

Cosmin Olaroiu Al Sharjah Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Mai 2023, 22:14
Data actualizarii: Sambata 27 Mai 2023, 22:21

Al Sharjah a cucerit un nou trofeu în Emiratele Arabe Unite, Cupa Ligii, după o revenire spectaculoasă.

Formația antrenată de Cosmin Olăroiu s-a impus cu scorul de 2-1 în fața celor de la Al Ain, după ce a fost condusă cu 1-0. 

Al Sharjah, sub comanda tehnicianului român, a mai câştigat în acest sezon Cupa Preşedintelui, iar în 2022 s-a impus în Cupa Preşedintelui şi în Supercupa Emiratelor Arabe Unite. 

Probleme medicale pentru Cosmin Olăroiu
 

După fluierul final, antrenorul de 53 de ani s-a îndreptat cu dificultate spre podiumul de premiere, iar la un moment dat s-a așezat, lucru pe care l-a făcut și în timpul interviurilor oferite la final, când a lăsat de înțeles că se confruntă cu o problemă de sănătate și urmează să facă mai multe investigații pentru a afla un diagnostic final.

"Băieții mei au fost extraordinari, noi încercăm să facem treaba așa cum putem și să aducem cât mai multe trofee clubului. A fost cea mai ușoară finală pe care am câștigat-o, am controlat jocul. 

Îmi propusesem să câștig patru trofee, pentru că până acum câștigasem doar trei într-un an. E un pas înainte pentru mine. În istorie rămâne numai cine a câștigat! Finalele nu se joacă, se câștigă! Nu contează cât de bine joci, noi am câștigat, ne-am făcut treaba, chiar dacă ne-au lipsit jucători importanți. Succesul meu nu înseamnă să câștig trofee, asta nu înseamnă decât realizări profesionale. 

(n.r. - O să prelungiți contractul?) O să merg zilele următoare la doctor și o să văd care e diagnosticul. Și apoi, ce măsuri se pot lua. După ce voi discuta cu doctorii, voi știi ce este de făcut. N-am cum să spun lucru ăsta, rămâne de văzut", a declarat Cosmin Olăroiu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!