Cristiano Ronaldo al nassr Cristiano Ronaldo Al Nassr Petrolul Ploiesti Fotbal extern

Cea mai tare glumă după transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr vine din România! :)

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr a fos ironizat în mediul online. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Decembrie 2022, 16:33
Data actualizarii: Sambata 31 Decembrie 2022, 16:35

Cristiano Ronaldo (37 ani) și-a găsit un nou angajament după despărțirea de Manchester United. Cu o zi înainte de finalul lui 2022, Al-Nassr a anunțat pe pagina oficială a clubului că superstarul a semnat un contract valabil pe două sezoane și jumătate. Deținătorul a 5 Baloane de Aur a fost ademenit cu cel mai mare salariu din istoria fotbalului: 200 de milioane de euro pe sezon. Urmând să câștige 500 de milioane de euro datorită aventurii din Arabia Saudită. 

Cristiano Ronaldo, subiect de glume în mediul online

După transferul la Al-Nassr, Cristiano Ronaldo a fost pus în fața declarațiilor din 2015 și 2016, când a spus că vrea să-și încheie cariera la un nivel înalt și când l-a ironizat pe Xavi Hernandez (42 ani) că își permite să vorbească despre el, dar a ales să evolueze în Qatar. 

Internauții nu au ezitat să-l ironizeze pe superstarul portughez, mulți spunând că Lionel Messi (35 ani) a câștigat detașat duelul de cel mai bun fotbalist din istorie. Nici românii nu s-au lăsat mai prejos. Una din cele mai viralizate glume a fost: „Petrolul se va bate la titlu!”, făcând referire că Al-Nassr și „lupii galbeni” au echipament asemănător. 

Prima reacție a lui Cristiano Ronaldo după ce a semnat cu Al-Nassr

Pe 30 decembrie, Cristiano Ronaldo a oferit și o declarație pentru pagina oficială a clubului, arătându-se încântat de noua provocare. 

„Încântat pentru o experiență nouă într-un campionat dintr-o țară diferită. Viziunea pe care am regăsit-o la Al-Nassr este inspirațională și sunt încântat să mă alătur noilor mei colegi, astfel încât împreună să putem ajuta echipa să aibă succes”, a spus Ronaldo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!