Cavani nu a trecut peste momentul de la Mondial: „Pe el trebuie să-l bage la închisoare!”

Edinson Cavani Ghana - Uruguay qatar 2022 Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 13:35
Data actualizarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 13:34

Edinson Cavani a avut o reacție vehementă în cadrul meciului Ghana - Uruguay 0-2 de la Campionatul Mondial din Qatar, ediția 2022.

Fotbalistul s-a enervat teribil pe centralul neamț Daniel Siebert din cauza mai multor decizii pe care arbitrul le-a luat împotriva uruguayenilor. Cavani a dărâmat până și monitorul VAR la un moment dat. (MAI MULTE DETALII AICI).

Cavani nu a trecut peste momentul de la Mondial: „Pe el trebuie să-l bage la închisoare!”

La mai mult de o lună de la clipele respective, Edinson Cavani a vorbit pentru o publicație din străinătate și a evidențiat faptul că se simte de-a dreptul îngrijorat că va putea fi sancționat.

„Dacă mă sancționează, pentru că am lovit VAR-ul, atunci arbitrul trebuie să facă închisoare, pentru că astea sunt greșeli pe care nu ai voie să le faci cu VAR. Sunt îngrijorat în cazul unei posibile sancțiuni, pentru că asta ar însemna să fiu e xclus din competiții. În fotbal, câteodată anumite episodea te fac să reacționezi, asta e adrenalina. Suntem ființe umane, reacțiile nu sunt justificate, dar pot fi iertate”, a spus Cavani pentru Cadena Ser, citat de Tuttomercatoweb.

Deciziile care i-au revoltat pe uruguayeni

  • Penalty-ul acordat pentru Ghana, dar ratat de Ayew
  • În min. 58, sud-americanii au solicitat penalty, la un duel în careu între Nunez cu Amartey, dar Siebert, care a revăzut imaginile video, a decis că nu a fost penalty, ci henţ la Nunez.
  • În min. 90, Cavani a căzut în careu după un duel cu un adversar, însă Siebert nu a acordat penalty. Pe margine, Luis Suarez a început să râdă ironic

Clasament final Grupa H

  • 1. Portugalia - 6p (6-4)
  • 2. Coreea de Sud - 4p (4-4)
  • 3. Uruguay - 4p (2-2)
  • 4. Ghana - 3p (5-7)
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!