GALERIE FOTO Atacantul care rupea plasele în Serie A și La Liga s-a întors acasă! ”Al doilea capitol al acestei povești de dragoste”

Carlos Bacca AC Milan Atletico Junior Sevilla Villarreal Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Iulie 2022, 10:40
Data actualizarii: Vineri 15 Iulie 2022, 10:43

Carlos Bacca a revenit în Columbia la Atletico Junior după o carieră impresionantă în Europa, unde a jucat pentru AC Milan, Sevilla sau Villarreal și a câștigat de trei ori Europa League.

Atacantul columbian Carlos Bacca, fostul golgheter de la AC Milan, Sevilla sau Villarreal, s-a întors la vârsta de 35 de ani în țara natală și a semnat cu echipa la care și-a început cariera, Atletico Junior din Barranquilla.

”Idolul s-a întors, începe al doilea capitol al acestei povești de dragoste!”, a notat clubul din Columbia pe pagina oficială de Facebook după ce atacantul a semnat pe două sezoane.

Carlos Bacca, golgheter peste tot pe unde a jucat

Bacca a ajuns în Europa în 2011, când a semnat cu belgienii de la Club Brugge.

A impresionat acolo (31 de goluri în 54 de meciuri), a fost transferat de Sevilla (49 de goluri în 108 partide), cu care a câștigat de două ori Europa League, apoi a semnat cu AC Milan, pentru care a înscris de 34 de ori în cele 77 de meciuri în toate competițiile.

Ultimele cinci sezoane le-a petrecut în La Liga, patru la Villarreal (și încă un trofeu Europa League câștigat în 2021) și unul la Granada.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!