A lipsit de la un meci pentru a merge la o petrecere PLAYBOY! Legendarul Edgar Davids a "comis-o" rau in Anglia! Ce decizie a luat clubul:

Autor: Sport.ro
Vineri 20 Septembrie 2013, 11:59

	A lipsit de la un meci pentru a merge la o petrecere PLAYBOY! Legendarul Edgar Davids a "comis-o" rau in Anglia! Ce decizie a luat clubul:

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Edgar Davids, fostul mare fotbalist al nationalei Olandei si al lui Ajax, Milan, Juventus sau Barcelona, continua sa tina primele pagini ale ziarelor de sport.

Nu insa prin prestatiile sale de la echipa de club, acesta activand in acest moment la Barnet, in liga a cincea engleza, unde este antrenor-jucator, ci printr-un scandal neasteptat.

Ajuns la 40 de ani, Edgar Davids, a fost actorul principal al unui incident suprinzator, acesta lipsind de la un meci al echipei sale, pe care trebuia sa o "conduca" impotriva celor de la Gateshead, pentru ca a fost la o petrecere "cu iepurasi".

Davids, care a retrogradat cu Barnet in sezonul trecut, a considerat ca meciul echipei sale este mai putin "distractiv" decat o petrecere in Las Vegas si si-a luat o mica pauza, pe care nu a anuntat-o nimanui.

Doua saptamani mai tarziu, Davids a lipsit si la meciul cu Halifax, motivele fiind, potrivit presei engleze, asemanatoare.

Conducerea clubului a decis sa nu ia nicio masura impotriva olandezului, considerand ca echipa poate beneficia in continuare pe seama imaginii lui Davids.

Fostul ministru al Sănătății Sorina Pintea, adusă cu duba la DNA pentru audieri
BRAT