VIDEO 10 din 10 pentru Andrea Compagno! Fostul atacant de la FCSB e de neoprit

Andrea Compagno China Qingdao Hainiu Tianjin Jinmen Tiger Fotbal extern Andrea Compagno, la Tianjin Jinmen Tiger / Foto: csl-china.com
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Mai 2024, 16:20
Data actualizarii: Duminica 26 Mai 2024, 16:20

Andrea Compagno (28 de ani) își continuă sezonul spectaculos din China, campionat în care a sosit la începutul acestui an.

Duminică, Andrea Compagno a reușit golul cu numărul 10 pentru Tianjin Jinmen Tigers după 10 meciuri jucate. Atacantul italian, vândut de FCSB în iarnă, a marcat pentru formația sa în eșecul de pe terenul lui Qingdao Hainiu, scor 1-3.

Andrea Compagno a ajuns la 10 goluri marcate în China, după 10 meciuri

Compagno a marcat pentru 1-2 în minutul 79, când a transformat un penalty. Tianjin Jinmen Tiger a pierdut cu 1-3 și a înregistrat primul eșec din luna mai.

Cu 10 goluri, Andrea Compagno a urcat pe locul secund în clasamentul golgheterilor din Superliga Chinei. Lider autoritar este chinezul Wu Lei (32 de ani), de la Shanghai Port, care a marcat de 14 ori până acum.

Tianjin Jinmen Tiger ocupă locul 7 în clasamentul Chinei după 14 etape, cu 19 puncte. Lider este Shanghai Shenhua, care are 36 de puncte și este neînvinsă.

În runda următoare, formația lui Andrea Compagno va înfrunta a doua clasată Shanghai Port, pe 14 iunie.

Cotat la două milioane de euro de site-urile de specialitate, Andrea Compagno mai are contract cu gruparea chineză până la finalul anului 2025.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!