IMAGINI SOCANTE pe pista! Accident teribil in Marele Premiu al Belgiei: Fernando Alonso, aproape de tragedie | FOTO&VIDEO

Formula 1 accident fernando alonso accident Formula 1 Fernando Alonso fernando alonso formula 1 F 1 IMAGINI SOCANTE pe pista! Accident teribil in Marele Premiu al Belgiei: Fernando Alonso, aproape de tragedie | FOTO
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 August 2018, 10:25
Data actualizarii: Luni 27 August 2018, 10:37

Fernando Alonso a fost implicat intr-un accident teribil la startul Marelui Premiu al Belgiei. 

Imediat dupa startul cursei, monopostul lui Alonso a aterizat pe cel al lui Charles Leclerc, dupa ce ibericul a fost propulsat in aer de pilotul celor de la Renault, Nico Hulkenberg. 

La primul viraj, Hulkenberg, plecat de pe locul 18, nu a putut frana si a intrat in Alonso, locul 14 la start, care a fost propulsat peste monopostul lui Leclerc, plecat din pozitia a 12-a.

  • IMAGINI SOCANTE pe pista! Accident teribil in Marele Premiu al Belgiei: Fernando Alonso, aproape de tragedie | FOTO

Putin a lipsit sa asistam la o accidentare grava a pilotului Leclerc, care a scapat ca prin minune de o lovitura la cap, gratie sistemului de siguranta HALO, aflat pe monopostul lui. 

Cursa a fost, in cele din urma, castigata de Sebastian Vettel, cel care s-a apropiat in clasamentul general de marele rival, Lewis Hamilton.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!