GALERIE FOTO Campionul mondial de Formula 1, nuntă spectaculoasă cu un model Playboy. Au amânat evenimentul timp de trei ani

Jenson Button Brittny Ward F 1
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Martie 2022, 16:29
Data actualizarii: Luni 14 Martie 2022, 16:54

Jenson Button și Brittny Ward s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii spectaculoase care a avut loc în Florida.

După trei ani de amânări, cei doi au organizat un eveniment impresionant pentru ziua cea mare, eveniment în care modelul de 31 de ani a schimbat trei ținute.

Pe lângă pandemia de coronavirus, campionul mondial de Formula 1 și partenera sa nu s-au grăbit să se căsătorească, ținând cont că au devenit părinți de două ori în această perioadă. Jenson și Brittny au un băiat de doi ani, Hendrix și o fetiță de 14 luni, Lenny Monrow. 

În trecut, Jenson Button a fost logodit cu modelul Louise Griffiths, dar au pus capăt relației după cinci ani, în 2005. A urmat căsnicia de un an cu modelul Jessica Michibata, după șapte ani de relație, de care s-a despărțit în decembrie 2015.

Brittny este din California și a început cariera in modelling la doar 12 ani. În 2010, ea aparea des la galele UFC, unde a fost remarcată de o agenție de top. Prima apariție in Playboy a fost în 2015, fiind aleasă Miss Ianuarie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!