Michael Schumacher mick schumacher F 1

BOMBA de ULTIMA ORA! Fiul lui Schumacher rupe tacerea in premiera! Care e starea reala a tatalui sau! 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Octombrie 2014, 17:52
Data actualizarii: Sambata 11 Octombrie 2014, 18:24

Din nou vesti bune de la Michael Schumacher. De data asta, fiul sau cel mare a vorbit in premiera despre recuperarea tatalui sau. 

Mick e fiul cel mare al lui Schumacher, cel care a hotarat sa ii calce pe urme tatalui sau. Mick face karting de performanta si e intre cei mai buni din lume la categoria sa de varsta. Michael Schumacher a fost campion mondial la karting inainte sa cucereasca Formula 1.

Dupa o cursa recenta, Mick a vorbit cu un jurnalist francez de la postul de radio Europe 1 si i-a povestit ce se intampla in aceste momente cu tatal sau.

"Mick mi-a zis ca tatal sau se trezeste, lent, dar se trezeste. Chiar daca lucrurile se misca incet, el are destul timp, are toata viata in fata sa isi revina", a declarat jurnalistul Jean-Louis Moncet, 69 de ani, unul dintre cei mai respectati jurnalisti din Formula 1 si alte intreceri auto-moto.

Moncet a mai dezvaluit si motivul pentru care Schumacher a intrat in coma dupa accidentul de ski din Alpii Francezi.

"Problema lui Michael nu a fost cazatura, ci camera Go Pro montata pe casca sa, ea a cauzat ranile creierului", a spus Moncet.

Schumacher se recupereaza in continuare in casa din Elvetia, transformata intr-o adevarata clinica de recuperare. Presedintele FIA Jean Todt l-a vizitat recent si a confirmat progresul facut de fostul pilot.

"Cel mai important e ca are familia aproape si pe cei dragi. Chiar credem ca va fi bbine si se vva recupera. Are nevoie de timp si sa nu fie lasat singur. A facut progres enorm in ultimele luni, progres raportat la gravitatea ranilor sale", a spus Todt.

Schumacher e ingrijit de o echipa de 15 experti elvetieni, platiti cu peste 100.000 de euro pe luna. 

Modifică setările cookies