Accident HORROR in Formula 1! VIDEO cum a scapat Grosjean dupa ce masina a luat foc si s-a rupt in doua

accident Formula 1 Romain Grosjean F 1 Accident HORROR in Formula 1! Cum a scapat pilotul dupa ce masina a luat foc si s-a rupt in doua
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Noiembrie 2020, 17:18
Data actualizarii: Luni 30 Noiembrie 2020, 01:13

Pilotul Romain Grosjean a suferit un accident oribil in ultima cursa de Formula 1 din acest sezon. 

Masina elvetianului de 34 de ani a luat foc, iar cursa din Marele Premiu al Bahreinului a fost intrerupta pentru ca ambulanta sa poata intra pe traseu si sa-l ajute. 

Pilotul a avut noroc si a reusit sa iasa din incendiu de unul singur, profitand de faptul ca bolidul Haas F1 s-a rupt in doua. 

Se pare ca Romain Grosjean are arsuri pe maini si pe glezne, dar este in afara oricarui pericol, aflandu-se sub ingrijirea medicilor. 

Printre primii sportivi care au reactionat dupa oribilul accident, se afla Lewis Hamilton, care s-a declarat recunoscator pentru faptul ca pilotul este in siguranta. 

"Sunt recunoscator ca Romaine e in siguranta. Wow... cu riscul pe care ni-l asumam nu e de gluma. Pentru cei care uita ca ne putem viata in pericol la fiecare cursa, aveti acest exemplu. Le multumesc oamenilor care au reactionat imediat si care l-au scos pe Romain in siguranta", a declarat Lewis Hamilton. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!