"Se pregateste subiectul asta la FCSB, asa am auzit!" Radoi, explicatii COMPLETE: "Nu noi i-am accidentat pe Man si Tanase!"

"Se pregateste subiectul asta la FCSB, asa am auzit!" Radoi, explicatii COMPLETE: "Nu noi i-am accidentat pe Man si Tanase!"

Mirel Radoi spune ca stelistii vor sa dea vina pe staff-ul nationalei pentru accidentarile suferite in meciul cu Gaz Metan de Tanase si Dennis Man.

Cei doi vor fi indisponibili in urmatoarele saptamani. Accidentarile au aparut in primul joc de dupa pauza pentru nationala.

"Ni se imputa accidentarile lui Man si Tanase, am inteles ca se pregateste subiectul asta pentru a fi lansat zilele viitoare. Vreau sa-l opresc din fasa. Va spun ca accidentarile lor nu sunt din cauza echipei nationalei. Se pregateste subiectul asta, e mai usor sa acoperi asa, sa arunci totul pe nationala. Noi avem rapoarte, le-am trimis, pot sa vada antrenamentele filmate daca vor. Noi nu chemam jucatorii la nationala ca sa-i accidentam, noi avem 1-2 antrenamente cu toti jcuatorii la dispozitie. Nu putem sa-i punem sa alerge doua ore pentru ca nu avem timp, e simplu", a spus Radoi la Digisport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noi detalii ale anchetei de la școala din Capitală, unde a fost depistată tulpina nouă de COVID din UK
BRAT

Modifică setările cookies