"Astra cu Roma a fost diferit, Steaua joaca de la egal la egal cu Lazio!" Stelistii, gata de meciul anului in Europa League!

Junior morais Lazio Roma Steaua Europa League
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Ianuarie 2018, 13:05
Data actualizarii: Vineri 12 Ianuarie 2018, 13:07

Steaua - Lazio, 15 februarie, la ProTV! 

Jucatorii Stelei trag tare in cantonament pentru dubla cu Lazio din Europa League. Junior Morais spune ca pauza de iarna e singurul dezavantaj al Stelei in dubla cu echipa din Italia. Morais isi aminteste si de meciurile cu Roma din perioada in care juca la Astra, insa crede ca Steaua e mai puternica decat echipa din Giurgiu. 


"Va fi foarte greu, dar avem o sansa. Primul meci e acasa, trebuie sa jucam de la egal la egal si sigur vom scoate un rezultat bun. Trebuie sa trecem mai departe. Nu avem cosmaruri cu Lazio, ii respectam, sunt o echipa mare, dar la fel ca Steaua. Trebuie sa jucam bine in ambele manse. Cu siguranta sunt favoriti, campionatul lor se desfasoara, noi suntem in pauza, ei joaca meci de meci, noi o sa avem 2 meciuri inaintea partidei cu Lazio.

Astra cu Roma a fost altceva. Steaua e mult mai mare, mult mai puternica, si cu jucatori de la Astra. Acum va fi un meci de la egal la egal.

La Steaua va fi mereu presiune, e echipa mare, toata lumea stie ca a castigat Champions League. E normal sa fie presiune, aduc mereu cei mai buni jucatori din Liga 1, avem conditii, e normal sa se ceara rezultate", a spus Morais in cantonamentul din Antalya.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!