Sah mat! Danemarca, prima calificata in sferturi dupa ce a facut instructie cu nationala lui Bale! Aici ai tot ce s-a intamplat in Tara Galilor 0-4 Danemarca

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Iunie 2021, 20:25
Data actualizarii: Sambata 26 Iunie 2021, 22:20

Meciurile de la EURO 2020 sunt pe PRO TV si pe VOYO. Partidele sunt si liveTEXT pe www.sport.ro. 

Tara Galilor 0-4 Danemarca

Danemarca este prima echipa calificata in sferturile de finala de la Campionatul European! 

FINAL! 

Min. 90+4: GOOOOL DANEMARCA! Inca o eroare in apararea galeza, Braithwaite primeste in careu de la Cornelius si inscrie, insa golul este verificat cu ajutorul VAR, dupa o pozitie suspecta de ofsaid. Centralul a validat reusita atacantului. 

Min. 90: CARTONAS ROSU! Wilson este eliminat dupa un fault asupra lui Maehle. 

Min. 88: GOOOOOOL DANEMARCA! Maehle a fost lasat singur in careu, Jensen i-a centrat,  si-a driblat adversarii si a inscris cu un sut puternic. 

Min. 86: OCAZIE DANEMARCA! Cornelius primeste la a doua bara dupa o centrare a lui Jensen, jucatorul trimite cu capul spre poarta, iar balonul este respins de portar, insa ajunge la Braithwaite, care nu reuseste sa trimita in plasa. 

Min. 66: OCAZIE DANEMARCA! Jensen a sutat puternic de la marginea careului, din banda stanga, sutul s-a dus putin pe langa poarta lui Ward. 

Min. 49: GOOOOOL DANEMARCA! Braithwaite a patruns in careu, a incercat sa trimita in fata portii, Williams a respins, dar balonul a ajuns la Dolberg, care a reusit sa inscrie cu un sut direct, in stanga portarului. 

Min. 46: A inceput a doua repriza!

PAUZA

Min. 32: OCAZIE DANEMARCA! Dolberg e aproape sa inscrie din nou! Atacantul a incercat un sut la coltul scurt, dar Ward a respins. 

Min. 27: GOOOOOOL DANEMARCA! Dolberg a sutat superb de la marginea careului, balonul a prins efect, invingandu-l fara drept de apel pe portarul Tarii Galilor. 

Min. 10: OCAZIE TARA GALILOR! Bale suteaza puternic din exteriorul careului, dar balonul se duce putin pe langa poarta.

Min. 1: A inceput meciul!

Echipele de start:


Meciul Tara Galilor - Danemarca deschide spectacolul optimilor de finala de la EURO 2020. Calificate de pe pozitiile secunde din grupele din care au facut parte, cele doua nationale se lupta pentru un rezultat spectaculos, calificarea in sferurile de finala. 

Daca Tara Galilor a ajuns pana in semifinale la editia din 2016 a turneului finala, Danemarca nu a mai trecut de faza grupelor din 2004, cand drumul i s-a oprit in sferturi. 

In grupe, Tara Galilor a facut egal cu Elvetia (1-1), a invins Turcia (2-0) si a pierdut in fata Italiei (0-1), in timp ce Danemarca a obtinut o singura victorie, cu Rusia (4-1) si a fost invinsa de Belgia (1-2) si Finlanda (0-1).

ECHIPELE PROBABILE

Tara Galilor: Ward; Roberts, Mepham, Rodon, B Davies; Morrell, Allen; Bale, Ramsey, James; Moore

Danemarca: Schmeichel; Mæhle, Vestergaard, Kjær, Christensen, Wass; Højbjerg, Delaney; Poulsen, Damsgaard, Braithwaite

"Suntem ambitiosi si vrem sa mergem cat de departe putem. Am urmarit cel mai recent meci al Danemarcei si nu poti sa fi decat impresionat de ceea ce au facut", a declarat Rob Page, antrenorul Tarii Galilor.

"Ne-am antrenat foarte bine si suntem pregatiti pentru toate scenariile", a explicat Kasper Hjulmand, selectionerul Danemarcei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!