Spaniolii au ”explodat” la adresa arbitrajului din Spania – Germania: ”În Anglia a fost retrogradat!”

Spania EURO 2024 Germania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2024, 20:57
Data actualizarii: Vineri 05 Iulie 2024, 20:57

Spania – Germania se joacă în direct pe PRO TV și VOYO, în sferturile de finală ale EURO 2024.

În primele șase minute ale meciului, Toni Kroos putea fi eliminat după două intervenții extrem de dure asupra lui Pedri și a lui Lamine Yamal, însă arbitrul englez Anthony Taylor nu i-a arătat mijlocașului german niciun cartonaș galben.

Spaniolii, revoltați de arbitrajul lui Anthony Taylor

Spaniolii au fost extrem de nemulțumiți de arbitrajul lui Anthony Taylor și au lansat un atac dur pe rețelele sociale. Jurnalistul Fonsi Loaiza a făcut trimitere la un moment petrecut anul trecut, atunci când centralul a fost trimis în Championship, din cauza unui penalty controversat acordat într-un meci Wolverhampton - Newcastle.

Arbitrul Anthony Taylor a fost la un moment retrogradat în a doua ligă din Anglia pentru că a inventat un penalty inexistent. Astăzi nu a îndrăznit să îi arate cartonașe galbene lui Toni Kroos pentru intervențiile lui asupra lui Pedri și Lamine Yamal”, a spus și jurnalistul Fonsi Loaiza.

El árbitro Anthony Taylor fue descendido a la segunda inglesa por inventarse un penalti inexistente. Hoy no se ha atrevido a amonestar a Toni Kroos por sus entradas a Pedri y Lamine Yamal. pic.twitter.com/PDhzkaTGED

În mai puțin de șase minute, Toni Kroos l-a accidentat grav pe Pedri și l-a călcat pe Lamine Yamal. Nu a văzut cartonașul galben pentru niciuna dintre cele două intervenții. Ar fi trebuit să fie eliminat. Arbitrajul este scandalos”, a spus și Albert Ortega.

 VIDEO Faulturile lui Toni Kroos din meciul Spania - Germania

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!