Spalletti avertizează Spania: "Vom juca așa de elegant, de parcă am fi îmbrăcați în costume Armani"

Luciano Spalletti EURO 2024 Italia Spania spania - italia EURO 2024 Luciano Spalletti / Foto - Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Iunie 2024, 14:12
Data actualizarii: Joi 20 Iunie 2024, 14:17

Meciul Spania - Italia se va juca astăzi, de la ora ora 22:00, și va fi LIVE pe PRO TV și VOYO.

Meciul poate decide echipa calificată din grupă după două meciuri

Spania și Italia vor juca în această seară, într-o confruntare care poate da prima echipă calificată din Grupa B. În prima rundă, Spania a câștigat partida cu naționala Croației (3-0), în timp ce Italia s-a impus în fața reprezentativei Albaniei (2-1).

După egalul de ieri dintre Croația și Albania (2-2), partida are ca miză calificarea în faza următoare, dacă "Squadra Azzurra" sau "La Roja" reușesc să ia toate cele trei puncte. Ultimele meciuri din această grupă sunt Albania - Spania (Pro Arena / 24 iunie, ora 2200 / Merkur Spiel-Arena, Dusseldorf) și Croația - Italia (PRO TV / 24 iunie, ora 2200 / Red Bull Arena, Leipzig).

  • Luciano Spalletti / Foto - Getty Images

"Cred că este un meci care poate deveni unul de poveste"

"Costumele noastre de prezentare sunt Armani și Giorgio Armani este un designer cunoscut în întreaga lume pentru eleganța ținutelor sale. Abia așteptăm să dăm piept cu una dintre cele mai bune echipe ale turneului și vrem să stabilim noi ritmul jocului. Pe teren vom încerca să purtăm același costum al eleganței, îmbrăcați de această dată cu frumosul nostru echipament, dar nu ne vom da înapoi să ne murdărim, dacă va fi nevoie.

Trebuie să menținem același ritm pe durata celor 90 de minute, să jucăm rapid și elegant, pentru că altfel Spania ne poate răni cu stilul său. Cred că este un meci care poate deveni unul de poveste, de povestit peste ani", a declarat Luciano Spalletti, selecționerul Italiei, care face trimitere la sponsorul tehnic Emporio Armani, care a oferit ținuta de prezentare pentru Euro 2024.

Foto -  Getty Images

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!