VIDEO EXCLUSIV Imagini de senzație cu recordmenul de la EURO 2024! Face lecțiile online în pauzele dintre antrenamente 

Lamine Yamal EURO 2024 Spania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 20:54
Data actualizarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 21:03

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

Spania a început convingător turneul final din Germania, cu o victorie la scor în fața Croației, 3-0.

Meciul a avut o semnificație aparte pentru Lamine Yamal. Jucătorul de 16 ani a stabilit două recorduri, devenind cel mai tânăr fotbalist care este titular într-o partidă la Campionatul European și cel mai tânăr fotbalist care oferă un assist la un turneu final continental.

Catalanul a impresionat la debutul de la EURO 2024, dar acest lucru nu l-a împiedicat să se ocupe de lecții, câteva fotografii în timp ce studiază fiind publicate pe rețelele de socializare. 

Lamine Yamal a dat cărțile pe față: ”Vreau să devin legenda Barcelonei”

Cotat la 90 de milioane de euro de site-urile de specialitate și cu un contract scadent până în iunie 2026 la FC Barcelona, ibericul a dezvăluit că vrea să devină în viitor o legendă a grupării catalane.

”Sper să devin o legendă. Vreau să stau aici și să dau tot ce mai bun din mine pentru mulți ani”, a spus Lamine Yamal, citat de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano pe contul său oficial de pe platforma Twitter.

Lamine Yamal a trecut la prima echipă a Barcei la începutul actualei stagiuni. A bifat 51 de apariții în toate competițiile, a reușit să-și treacă numele pe tabela de marcaj de șapte ori, dar și să paseze decisiv în 10 situații.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!