Denzel Dumfries a lămurit cea mai controversată fază din semifinala Olanda – Anglia: ”A fost un rollercoaster!”

Olanda Anglia Denzel Dumfries EURO 2024 EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Iulie 2024, 00:48
Data actualizarii: Joi 11 Iulie 2024, 00:48

Olanda a fost eliminată în semifinalele EURO 2024, după ce a pierdut în fața Angliei, scor 1-2. Englezii se vor duela cu Spania în marea finală a turneului.

Olandezii au deschis scorul prin Xavi Simons, dar englezii au egalat câteva minute mai târziu, după un penalty controversat acordat de centralul Felix Zwayer, cel care a arbitrat și meciul România – Olanda, scor 0-3.

Denzel Dumfries: ”A existat un contact, știam că poate da penalty!”

Zwayer a dictat penalty pentru Anglia după un duel dintre Harry Kane și Denzel Dumfries, iar mulți au argumentat faptul că germanul a luat o decizie greșită, chiar dacă a fost chemat și la monitorul VAR.

Denzel Dumfries a explicat ce s-a întâmplat la acea fază. Mijlocașul batavilor a recunoscut că a existat un contact între el și atacantul Angliei și a spus că își asumă responsabilitatea pentru acel penalty.

O eliminare foarte amară. Am simțit că suntem mai puternici, mai ales așteptând prelungirile. Am avut senzația că am fost echipa mai bună. Așteptam o șansă, eliminarea asta este foarte amară.

A fost un rollercoaster. Acel moment de la penalty, mingea se afla între noi, am vrut să blochez șutul, l-am atins. A existat un contact, știam că putea da penalty. Îmi asum responsabilitatea. Faci totul să împiedici un gol, dar se întâmplă asta.

Când a ieșit Memphis, am fost nevoiți să jucăm din nou diferit”, a spus Denzel Dumfries.

VIDEO Rezumatul meciului Olanda - Anglia 1-2

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!