"Dacă Dumnezeu voia altceva pentru mine, m-aș fi bătut să te am!" Laura Niță, mesaj de suflet pentru Florin Niță, în ziua în care portarul României împlinește 37 de ani

florin nita laura nita EURO 2024 Florin Nita, portarul României
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 11:07
Data actualizarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 11:37

Florin Niță împlinește azi 37 de ani. 

Portarul naţionalei României, Florin Niţă a împlinit 37 de ani, miercuri, la o zi după ce “Generaţia de Suflet” s-a oprit în optimile de finală ale Campionatului European.

Niţă a fost titular în poarta naţionalei în toate cele patru meciuri de la Euro 2024, scor 3-0 cu Ucraina, scor 0-2 cu Belgia, scor 1-1 cu Slovacia şi scor 0-3 cu Olanda. Tricolorii au ajuns în optimi după ce au câştigat Grupa E, din care făcea parte şi Belgia.

  • Florin Nita, portarul României

Florin Niță a fost unul dintre cei mai buni tricolori la Campionatul European din Gerrmania, transmis de Pro TV, Pro Arena și VOYO. 

Laura Niță: "Ne-am cunoscut în liceu, când visele noastre nu depășeau un concediu la mare"

“Ne-am cunoscut in liceu, când visele noastre nu depăşeau un concediu vara la mare, dar acum avem vara noastră, sau vara ta istorică, sau cea mai frumoasă vară din viaţa mea, vara ta din care mă bucur că fac parte. Eşti viata mea, eşti tot ceea ce mi-am dorit. 

Dacă Dumnezeu voia altceva pentru mine, m-aş fi bătut sa te am. Îi mulţumesc în fiecare zi pentru cea mai frumoasă familie din lume pe care o puteam avea. Suntem atât de mândrii! Te iubesc cel mai mult! La mulţi ani, iubitul meu! Dumnezeu să te ocrotească şi să aibă grijă de tine, de noi!”, este mesajul emoţionant postat de soţia lui Niţă, Laura, pe Instagram.

  • 25 de selecții a strâns Niță la naționala României 
  • Pe 30 iunie și-a încheiat contractul cu Gaziantep
  • Sezonul trecut, portarul născut în București a fost unul dintre cei mai buni goalkeeperi din Superliga Turciei

VIDEO EXCLUSIV Rezumat România - Olanda 0-3

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!