”Adevărata furtună abia acum începe!” Starurile echipei amenință cu retragerea de la națională după eliminarea de la EURO

Serbia Dusan Tadic EURO 2024 EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 16:58
Data actualizarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 16:58

Marți seară, Serbia a fost eliminată de la EURO 2024, după ce a remizat cu Danemarca și a încheiat pe locul patru în Grupa C.

Presa din Serbia a anunțat o revoluție la echipa națională după ce echipa lui Dragan Stojkovic a fost eliminată în faza grupelor.

Starurile Serbiei amenință cu retragerea de la echipa națională

Conform informer.rs, Aleksandar Mitrovic, Dusan Tadic, Sergej Milinkovic-Savic și Vanja Milinkovic Savic au amenințat cu retragerea de la echipa națională în cazul în care Stojkovic va rămâne pe banca Serbiei.

Cei patru jucători ar fi extrem de nemulțumiți de felul în care tehnicianul a condus echipa națională și se pare că pe listă ar putea apărea și alte nume.

Sârbii au scris că situația lui Tadic este clară. Căpitanul Serbiei nu a fost titular în meciul cu Anglia și nici în partida decisivă cu Danemarca, iar Tadic nu s-a ferit să își arate dezamăgirea față de decizia lui Stojkovic.

Cred că aș fi meritat un tratament mai bun, aș fi putut să ofer mai multe echipei naționale, pentru că sunt un jucător de echipă. Nu sunt deloc important în această echipă, ce contează este ceea ce aduci pe teren și cred că aș fi putut face mai mult dacă aș fi jucat mai mult”, a spus Tadic, conform sursei citate.

În privința lui Alekandar Mitrovic, acesta nu a fost deloc încântat de tactica pregătită de selecționer, motiv pentru care ia în considerare retragerea de la națională dacă Stojkovic nu va fi înlocuit.

Vom vedea, este prea devreme (n.r. să ia o decizie în legătură cu viitorul la echipa națională). Acum este la cald, este nevoie să treacă ceva timp pentru a lua o decizie”, a spus Mitrovic.

VIDEO Rezumatul meciului Danemarca - Serbia 0-0

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!