VIDEO EXCLUSIV "A fost scris în stele". Reacții impresionate după reușita lui Eriksen, la 1100 zile după teribilul eveniment de la EURO 2020

Christian Eriksen Danemarca EURO 2021 EURO 2024 EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Iunie 2024, 19:53
Data actualizarii: Duminica 16 Iunie 2024, 20:10

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024.

1100 de zile au trecut de când Christian Eriksen a fost implicat într-un incident teribil la EURO 2020. După trei ani și patru zile, la Stuttgart, mijlocașul danez a deschis scorul în meciul cu Slovenia, la EURO 2024. 

La precedentul turneul final european, Christian Eriksen a suferit un stop cardiac, imaginile de la vremea respectivă răscolind o lume întreagă.

Pe 12 iunie 2021, fotbalistul s-a prăbuşit pe gazonul stadionului Parken, fiind victima unui stop cardiac. A fost resuscitat la faţa locului, sub ochii spectatorilor îngroziţi, înainte de a fi transportat la spital. 

Danezul trăieşte de atunci cu un defibrilator intern, fiind nevoit din această cauză să-şi rezilieze contactul cu fosta sa echipă, Inter Milano, în condiţiile în care în Seria A jucătorii nu pot evolua cu un astfel de dispozitiv medical.

"Ce zi remarcabilă pentru numărul 10 al Danemarcei", "A fost scris în stele", "Nu poți să scrii un asemenea scenariu", "Poveste incredibilă, după 1100 de zile", "Briliant" sunt doar câteva dintre reacțiile apărute pe rețelele de socializare. 

Lotul Danemarcei pentru EURO 2024

PORTARI: Mads Hermansen (Leicester), Frederik Rønnow (Union Berlin), Kasper Schmeichel (Anderlecht)

FUNDAȘI: Joachim Andersen (Crystal Palace), Alexander Bah (Benfica), Andreas Christensen (Barcelona), Mathias Jørgensen (Brentford), Simon Kjær (AC Milan), Rasmus Kristensen (Roma), Victor Kristiansen (Bologna), Joakim Mæhle (Wolfsburg), Jannik Vestergaard (Leicester)

MIJLOCAȘI: Jacob Bruun Larsen (Burnley), Thomas Delaney (Anderlecht), Anders Dreyer (Anderlecht), Christian Eriksen (Manchester United), Morten Hjulmand (Sporting CP), Pierre-Emile Højbjerg (Tottenham), Mathias Jensen (Brentford), Christian Nørgaard (Brentford)

ATACANȚI: Mikkel Damsgaard (Brentford), Kasper Dolberg (Anderlecht), Rasmus Højlund (Manchester United), Andreas Skov Olsen (Club Brugge), Yussuf Poulsen (Leipzig), Jonas Wind (Wolfsburg)

Vezi cine transmite la TV EURO 2024 în România și pe ce canale poți vedea meciurile Germaniei de la Campionatul European de Fotbal.

Citește totul despre EURO 2024: componența grupelor, programul meciurilor și loturile complete.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!