"Fotbalul e irelevant azi" Nationala Belgiei si-a anulat antrenamentul, amicalul cu Portugalia are sanse mari sa nu se mai joace. Calendarul international, dat peste cap de atentate

Belgia Preliminarii EURO 2016
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Martie 2016, 12:07
Data actualizarii: Marti 22 Martie 2016, 12:07

Belgia e in stare de soc! Au fost sase explozii in aceasta dimineata la Bruxelles. Urmareste LIVE pe www.stirileprotv.ro

Belgienii sunt loviti de un val de atentate fara precedent. Chiar la Bruxelles, in inima Europei, au fost doua explozii la aeroport si alte patru la diferite statii de metrou! Bilantul este deja tragic: 23 de morti si 35 de raniti pana la aceasta ora!

Belgia nu mai are timp de sport. Turul ciclist al Flandrei a fost anulat, in timp ce nationala Belgiei si-a anulat antrenamentul oficial pentru partida cu Portugalia, care are sanse mari sa fie anulata si ea. Belgia urma sa mearga apoi la Chisinau pentru un amical cu Moldova, dar sunt sanse mari ca si aceasta partida sa fie anulata.

"Fotbalul e irelevant azi", a anuntat federatia belgiana. 


Belgia a mai anulat si un amical cu Spania in noiembrie, dupa atentatele de la Paris. 

Toata Europa e in stare de alerta dupa atentatele sinucigase de la Bruxelles. Marea Britanie, Franta si Germania sunt in stare de alerta, iar meciurile internationale din aceasta saptamana ar putea fi anulate in mai multe tari.

Urmareste LIVE de la Bruxelles pe www.stirileprotv.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!