Prima tara care accepta sa joace la Euro cu portile inchise. "Vom fi de acord cu orice s-ar decide"

Prima tara care accepta sa joace la Euro cu portile inchise. "Vom fi de acord cu orice s-ar decide"

Autor: Sport.ro
Joi 24 Martie 2016, 11:32

Morosanu se bate in gala Superkombat "KO in Puerto Rico", sambata la 22:00 pe Sport.ro

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Selectionerul echipei de fotbal a Irlandei, Martin O'Neill, nu are obiectii privind disputarea meciurilor de la EURO 2016 cu portile inchise din motive de siguranta, daca asa vor considera responsabilii cu securitatea competitiei.

UEFA monitorizeaza atent situatia de risc, dupa atentatele teroriste de la Bruxelles soldate marti cu 31 decese, dar nu agreeaza disputarea meciurilor fara spectatori.

O'Neill, 64 ani, este partizanul unei asemenea masuri de securitate, meciuri cu portile inchise, daca situatia o impune: ''Se vorbeste despre meciuri cu portile inchise pentru ca securitatea publicului este de importanta capitala si vom fi de acord cu orice s-ar decide. Daca exista o alternativa si asta este singura alternativa pentru a se disputa competitia, atunci trebuie sa ne conformam''.

Irlanda face parte din grupa E la EURO 2016 si va juca in ordine cu Suedia, pe 13 iunie la Paris, iar apoi cu Belgia si Italia.VIDEO PROTVPLUS.RO

Guvernul promite că adoptă OUG pentru modificarea legii taximetriei ”în următoarea ședință”
BRAT