Albania Euro 2016 Serbia Preliminarii EURO 2016

INCREDIBIL! A fost ARESTAT! Sarbilor nu le-a venit sa creada cine e omul care a adus drona cu steagul Albaniei pe stadion! 

Sarbii l-au arestat imediat pe omul responsabil cu scandalul care a dus la intreruperea partidei dintre Serbia si Albania din preliminariile EURO 2016. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Octombrie 2014, 00:37
Data actualizarii: Miercuri 15 Octombrie 2014, 00:38

Politistii din Belgrad l-au arestat pe Orfila Rama, fratele prim-ministrului Albaniei Edi Rama, pentru ca ar fi organizat si dirijat operatiunea de a duce o drona pe stadion la meciul dintre Serbia si Albania din preliminariile EURO. 

Drona a purtat deasupra arenei lui Partizan steagul Albaniei Unite, iar jucatorul Mitrovic din echipa Serbiei l-a prins. Jucatorii Albaniei au intervenit si a iesit o bataie generala, in care au fost implicati si suporteri patrunsi pe teren. Arbitrul Martin Atkinson a oprit meciul in minutul 42, iar apoi l-a suspedat de tot. S-au aruncat cu multe torte si petarde si au fost incidente si in afara arenei!

Rama avea telecomanda dronei la el chiar la loja VIP si a fost arestat! Era o drona folosita de armata albaneza in operatiuni speciale! Rama detine pasaport american, scrie cotidianul Blic din Serbia, iar arestarea lui Rama poate duce la un scandal diplomatic intre cele doua tari. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!