Record MONDIAL de dans in Romania! Ce vrea sa faca acest instructor roman de zumba e senzational

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Martie 2016, 11:52
Data actualizarii: Marti 29 Martie 2016, 12:01

Adi Muszka e unul dintre cei mai importanti instructori de zumba din tara. Sportul care imbina fitness-ul cu aerobicul a pus stapanire si pe Romania. Clujeanul are sute de elevi la sala sa.

"Apreciez nu numarul de clienti, ci curajul lor. Am ajuns din greseala sa fac zumba si sa tot din greseala am ramas la stilul asta ca instructor", spune amuzat Adi.

'Importante in zumba sunt 3 lucruri: psihicul, distractia si familia care se face aici, e o parte din viata fiecaruia, un stil de viata, de fapt. Nu doar ca dai jos kilogramele in plus. Te ajuta psihic, ai energie, iti face bine la plamani, la ficat, peste tot" - explica Muszka.

Adi e considerat un antrenor dur. A facut sporturi de contact toata viata, dar a atins maiestria la zumba.

"Am inceput cu boxul pe care l-am practicat 7 ani. Pe urma am facut judo 3 ani si taekwando 13 ani. Am ajuns pana la centura rosie cu un dan. Tot ce am facut in sport am facut pentru mine, nu cu un alt scop", explica Muszka..

"E unul dintre preferatii nostri. E foarte energic si ne mentine in forma, ne motiveaza. Sunt foarte multe doamne carora le e greu sale descoperi varsta, arata foarte bine din punct de vedere fizic", spun clientele de la sala unde munceste Adi.

Si psihologii trimit oameni la cursurile lui - pentru relaxare si ca sa capete pofta de viata. La zumba nu e limita de varsta. Cea mai in varsta sportiva are 77 de ani!

Adi vrea sa intre in Cartea Recordurilor cu o performanta supraomeneasca. 6 ore de dans fara oprire.

"Cand am zis ce vreau sa fac, sa dansez 6 ore, mi s-a propus sa incerc si un nou record. Vom dansa coregrafii, o sa fie si asta un record. Voi dansa 6 ore si daca o sa mai pot, o sa mai dansam inca 16 melodii sa ajungem la 100!", promite Muszka.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!