Sanatatea 0-4 Dinamo. "Cainii" au muscat de patru ori din "virusii verzi"!

DINAMO A EVITAT RUSINEA
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Decembrie 2007, 15:51
Data actualizarii: Miercuri 05 Decembrie 2007, 15:51

Dinamo si-a respectat statutul de favorita si nu s-a facut de ras cu cei de la Sanatatea Cluj. "Cainii" lui Cornel Dinu si Cornel talnar au batut cu 4-0 echipa din Liga a III-a si au evitat o eliminare rusinoasa.

Clujenii au fost cei care au inceput mai bine meciul si au avut o mare ocazie in minutul 15. Treptat, dinamovistii au trecut la "volan" si au deschis scorul in minutul 35, prin Bostina. Talnar si-a certat jucatorii la pauza, iar dinamovistii au intrat "motorizati" in teren in repriza a doua. 2-0 s-a facut in minutul 54, cand Chiacu a profitat de o gafa a portarului clujean. Bratu a marcat pentru 3-0 in minutul 67, cu un sut printre picioarele portarului Paglisan, pentru ca juniorul Paun sa inchida tabela in minutul 74.

Min.15: Sanatatea are prima mare ocazie a partidei printr-un sut care a trecut razant peste transversala. 

Min 35:  GOL DINAMO! Bostina deschide scorul pentru Dinamo.

Min 54: GOL DINAMO! Chiacu profita de o gafa incredibila a portarului clujean si face 2-0!

Min 67: GOL DINAMO! Bratu marcheaza printre picioarele portarului clujean!

Min 74: GOL DINAMO! "Cainii" fac scor cu Sanatatea! Paun face 4-0 pentru Dinamo.  

DINAMO: Romanovs - Stoican, L. Goian, Scarlatache, Musat - Izvoranu, Ropotan, Bostina, Oprita - L. Ganea, Bratu (Rezerve: Vlad, Chiacu, Paun, Alexe, Nitu, Bucsa, Zie Diabate)

SANATATEA: Paglisan - Molnar, Zah, Hoca, Albu, Gabor, Timicer, Simon, Kis, Ghisa, Gaspar (Rezerve: Todoran - Madru, I. Rusu, Oros, Tirpe, Biris, Nicula).

 

Modifică setările cookies