Cupa Romaniei CFR Cluj Universitatea Cluj Cupa Romaniei

FOTO ȘI VIDEO Ardelenii, spectacol total la meciul din Cupă! Ce au pregătit „șepcile roșii” și cum le-au răspuns „ceferiștii”

Joi seară s-a scris un nou capitol al rivalității istorice dintre Universitatea și CFR, derby-ul care a aprins Clujul în flăcări!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Noiembrie 2023, 21:43
Data actualizarii: Joi 02 Noiembrie 2023, 22:09

Fanii celor două echipe de tradiție din cel mai mare oraș din Ardeal, au provocat o adevărată explozie de pasiune și entuziasm în Cupa României.

Galeria „șepcilor roșii”, suporterii devotați ai Universității, numeroasă și pasionată, a adus la meci energia și pasiunea a mii de microbiști. Pe de altă parte, oaspeții de la CFR Cluj nu s-au lăsat mai prejos, ținând ritmul și contribuind la atmosfera incendiară cu cântece și bannere.

Vezi în GALERIA FOTO de mai sus duelul dintre cele două galerii!

La meci a participat și primarul Clujului, Emil Boc.

Universitatea Cluj – CFR Cluj, pe Cluj Arena

Derby-ul celui mai mare oraș din Ardeal, un meci care nu mai are nevoie de afiș pentru promovare, cu Universitatea în formă și pe o tendință pozitivă în joc și ca rezultate, în vreme ce formația din Gruia, dincolo de anumite sincope la nivel de joc, strânge puncte în primul eșalon și caută, iarăși, titlul.

La final de august, în campionat, a fost 3-4 la capătul unei partide remarcabile, e foarte posibil să vedem același scenariu pus în practică, dar deznodământul chiar e greu de prezis. În ultima etapă, ambele trupe clujene merg în deplasare, Universitatea la Botoșani iar CFR, la Rapid, într-un Giulești fierbinte.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!