A fost la Milan si a dat lovitura de start la derby alaturi de Chipciu. Pustiul din Romania care isi traieste cel mai mare vis

Sute de jucatori au calcat pana in prezent pe iarba de pe National Arena. El este probabil primul care va avea atatea emotii.

Il cheama Andrei Chiriac si a castigat concursul Fundatiei Mihai Nesu organizat pe Facebook prin care un copil va da lovitura de start la Steaua - Dinamo, in direct la ProTV, in aceasta seara de la 20:30.

Andrei are 11 ani, joaca fotbal si este unul dintre putinii romani care se pot lauda cu o experienta, chiar si scurta, la AC Milan.

Acesta a ajuns la Milano prin intermediul AC Milan Junior Camp, loc unde a apucat sa vada la lucru cateva nume legendare din fotbal, pe unul dintre cele mai spectaculoase stadioane ale lumii.

"Pe mana dreapta am emblema lui AC Milan. Am fost la AC Milan, am castigat un concurs si am fost acolo, m-am dus pe stadion, m-am uitat la meciuri. As vrea foarte mult sa ma intorc acolo.", a povestit Andrei Chiriac pentru Sport ProTV.

Andrei Chiriac va da lovitura de start la derby si viseaza ca prima sa pasa data vreodata pe National Arena sa fie cu Chipciu.

"O sa dau lovitura de incepere cu Chipciu. Sunt sigur ca voi da cu el, imi place foarte mult de el. Jucatorul meu preferat de la Steaua e Chipciu, la fel si din Europa."

"Cand voi fi mare vreau sa joc la Real Madrid. De la Real imi place de Ronaldo.", a mai declarat Andrei pentru Sport ProTV.

1 like pe Facebook = 1 leu pentru Fundatia Mihai Nesu. Ajuta Fundatia Mihai Nesu sa ii salveze pe copiii care au probleme. Toate LIKE-urile stranse pe pagina de Facebook.com/aduna se transforma in bani pentru salvarea celor mici, precum e cazul lui Andreas Dominic (citeste povestea lui aici). DA LIKE VIETII. DA LIKE AICI


FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies