Silkeborg Conference League FCSB Conference League

Să arunce cineva prosopul! FCSB, groggy după primele 45 de minute la Silkeborg

Silkeborg - FCSB, duel în grupele Conference League. Meciul poate fi urmărit ÎN DIRECT pe PRO ARENA și pe VOYO.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 20:12
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 20:26

Avertizată din toate părțile că Silkeborg practică un joc ofensiv, în viteză, FCSB a dat dovadă de ignoranță și a intrat pe vârfuri în partida cu danezii, de pe Silkeborg Arena.

Acest lucru a fost taxat rapid de jucătorii lui Kent Nielsen, care au deschis scorul după doar patru minute, în urma unui atac purtat în banda stângă, după o pasă greșită a lui Tavi Popescu.

Nici n-au scos bine roș-albaștrii mingea din poartă că Silkeborg a mai lovit o dată. În minutul opt, Kusk a fost găsit excelent de Jorgensen în marginea careului de 16 metri. Extrema stângă a lui Silkeborg și-a așezat balonul apoi a șutat în forță, învingându-l pe Târnovanu, ajutat și de Dawa, care a deviat mingea.

Și ca totul să meargă prost până la final, în minutul 34 a ieșit la rampă și jucătorul de 1.7 milioane de euro a lui Gigi Beclai. David Miculescu a sărit ca în curtea școlii după un balon și i-a dat un picior în cap unui adversat, în interiorul careului de 16 metri. Arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri, iar Nicklas Helenius a transformat fără probleme lovitura de pedeapsă.

Gol anulat eronat lui Silkeborg

Putea fi și mai rău pentru FCSB dacă asistentul de pe partea dreaptă pe direcția de atac a lui Silkeborg nu ar fi ridicat în mod eronat fanionul pentru poziție afară din joc la golul marcat de Anders Ferslev Klynge, în minutul 23.

Silkeborg a dominat clar din punct de vedere tactic primele 45 de minute al meciu, iar pe FCSB o așteapă o repriză secundă extrem de dificilă.

Modifică setările cookies