CFR Cluj Conference League Slavia Praga Conference League

FOTO ȘI VIDEO Meciul CFR Cluj - Slavia Praga, întrerupt 15 minute după ce unui suporter i s-a făcut rău! Camora, semne disperate către medici

Meciul CFR Cluj - Slavia Praga a fost întrerupt după ce unui spectator i s-a făcut rău în tribunele Stadionului Dr. Constantin Rădulescu.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Octombrie 2022, 20:34
Data actualizarii: Joi 13 Octombrie 2022, 20:34

În minutul 26, la scorul de 1-0 pentru CFR Cluj, arbitrul portughez Luis Godinho a întrerupt meciul, după ce a fost avertizat că un suporter din tribună are probleme medicale. Mario Camora a fost surprins făcând semne disperate pentru a cere intervenția medicilor, la fel ca alți spectatori din preajma persoanei respective.

Meciul CFR Cluj - Slavia Praga, întrerupt 15 minute după ce unui suporter i s-a făcut rău

La câteva secunde, medicii au urcat în tribună și i-au acordat îngrijiri medicale suporterului respectiv, iar la scurtă distanță a apărut și ambulanța pe teren.

Jucătorii lui CFR Cluj au părut foarte preocupați de starea de sănătate a spectatorului, Mario Camora și Ciprian Deac mergând la marginea terenului pentru a întreba cum se simtea persoana respectivă.

Potrivit comentatorilor Pro Arena, suporterul este acum conștient și a fost transportat la spital.

În minutul 41, după un sfert de oră în care meciul a fost oprit, jocul s-a reluat. Suporterul a fost urcat în ambulanță și transportat la spital.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!