FCSB - Viking, LIVE, la PRO TV și pe VOYO! Surpriză uriașă în primul „11” trimis pe teren de Nicolae Dică

Nicolae Dica Conference League FCSB FCSB - Viking voyo news Conference League Nicolae Dica
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 August 2022, 20:41
Data actualizarii: Joi 18 August 2022, 20:46

FCSB și Viking se întâlnesc, joi, ora 21:30, pe Arena Națională, în prima manșă a playoff-ului Conference League. Meciul este LIVE la PRO TV și pe VOYO.

FCSB a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare primul „11” pe care Nicolae Dică îl va trimite pe teren în partida cu Viking.

În mare, Dică va conta joi seară p jucătorii de bază de la echipă, însă surprinde titularizarea puștiului Pantea (18 ani) în dreapta defensivei. 

În ultimul meci din campionat, cu Chindia, scor 3-2, Pantea a jucat pe postul de fundaș stânga, deși postul său de bază este cel de fundaș dreapta.

FCSB: Târnovanu - Radunovic, Tamm, Dawa, Pantea - Edjouma - Oct. Popescu, Cordea, Olaru - Coman - Miculescu; Rezerve: A. Vlad, Crețu, Haruț, Stoica, Tănasă, Dulca, Boboc, Rață, Oidă și Rusu.

Becali, cucerit de Pantea

Decizia lui Nicolae Dică ridică un semn de întrebare asupra libertății pe care o are cu adevărat la FCSB, deoarece vine după e Gigi Becali a spus despre Pantea că „este un diamant”.

„Mai este Pantea, eu nu am știut de el. Le-am zis lui Dică și MM: <<Bine, mă, noi avem acolo o bijuterie, ăla este diamant și voi îl lăsați acolo degeaba?!>>”, a declarat Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!