GALERIE FOTO ”Miss Croația” a stârnit controverse la Mondial! Motivul pentru care a fost fotografiată de mai mulți qatarezi

Miss Croația Croatia Ivana Knoll CM 2022
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 04 Decembrie 2022, 13:22
Data actualizarii: Duminica 04 Decembrie 2022, 13:45

Ivana Knoll, una dintre cele mai sexy apariții de la Campionatul Mondial și ”Miss Croația”, a stârnit o adevărată controversă.

Knoll a atras toate privirile în tribune la meciurile Croației, iar printre fanii prezenți s-au numărat și câțiva qatarezi care au fotografiat-o pe ”Miss Croația”.

Imaginile au provocat mai multe reacții în Qatar. Mohammed Hassan Al-Jefairi, om de afaceri din Qatar, a lămurit totul cu o postare pe rețelele de socializare.

„În caz că vă interesează, o pozau pentru că nu erau de acord cu felul în care ea s-a îmbrăcat, nu pentru că le plăcea cum arată. S-a afișat într-un mod care nu se potrivește cu cultura din țara noastră.

Orice cetățean qatarez vă poate confirma acest lucru. O fotografiau probabil pentru a face o plângere împotriva acesteia”, a scris Mohammed Hassan Al-Jefairi, pe Twitter.

În optimile Cupei Mondiale, Croația va juca în compania Japoniei, iar dacă va reuși să se califice în sferturi va juca împotriva câștigătoarei dintre Brazilia și Coreea de Sud.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!