Diogo Jota Jurgen Klopp Liverpool Portugalia CM 2022

VIDEO Lovitură pentru Cristiano Ronaldo și Portugalia! Un star va rata Campionatul Mondial din cauza accidentării 

Jurgen Klopp a confirmat că jucătorul său nu va putea fi prezent la Campionatul Mondial din Qatar. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Octombrie 2022, 16:37
Data actualizarii: Marti 18 Octombrie 2022, 16:37

Diogo Jota (25 ani) a suferit o accidentare în victoria cu Manchester City, 1-0, din runda a zecea din Premier League. Portughezul a intrat într-un contact cu Akanji (27 ani), chiar în minutul 90, iar Jurgen Klopp (55 ani) a fost nevoit să-l înlocuiască cu Konstantinos Tsimikas (26 ani). 

Jurgen Klopp a confirmat că Diogo Jota nu va fi în lotul Portugaliei la Campionatul Mondial 

Tot antrenorul lui Liverpool a anunțat că Jota nu se va putea recupera înaintea de Campionatul Mondial, desfășurat în Qatar între 20 noiembrie și 18 decembrie, și va rata turneul final. 

„Nu e o veste bună în legătură cu Diogo Jota. Va rata Campionatul Mondial. Este o accidentare destul de gravă”, a declarat Jurgen Klopp înaintea meciului cu West Ham, de miercuri, 19 octombrie. 

De la debutul la prima reprezentativă, din noiembrie 2019, Diogo Jota a bifat 28 de prezențe pentru naționala Portugaliei, pentru care a marcat 10 goluri. 

La Campionatul Mondial din Qatar, lusitanii au fost repartizați în Grupa G, alături de Ghana, Uruguay și Coreea de Sud. 

Jurgen Klopp, nemulțumit de arbitraj după Liverpool Manchester City 1-0 

„Jocul a fost excepțional, absolut excepțional. S-au confruntat două echipe deosebite, ambele și-au dorit să câștige cu disperare, ambele au luptat foarte mult, ambele au jucat fotbal, ambele s-au apărat la un nivel incredibil de înalt. Am reușit să profităm de una dintre șansele noastre și de aceea am câștigat-o.

Legat de cartonașul roșu pe care l-am încasat, eu și Pep nu am fost mulțumiți de deciziile luate. De ambele părți au fost greșeli, nu ar trebui să iei astfel de decizii. Bine, au fost faulturi dure, dar au fost prea multe și s-au adunat. Totuși, meritam cartonașul roșu. Nu sunt mândru de asta”, a concluzionat Jurgen Klopp, potrivit BBC Sport.

Modifică setările cookies