jakub kiwior Cupa Mondiala din Qatar CM 2022

GALERIE FOTO Jakub Kiwior, polonezul de la CM, a dat lovitura. Fotbalistul se iubește cu cea supranumită "regina twerk-ului" în Germania

Jakub Kiwior, jucătorul polonez de la Cupa Mondială, în vârstă de 22 de ani, a dat lovitura. Nu doar că fost inclus în lotul Poloniei pentru Cupa Mondială din Qatar, însă are și o iubită superbă, cunoscută în Germania pentru mișcările de "twerk" și corpul fără cusur.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 20:13
Data actualizarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 20:24

Fundașul central a obținut convocarea la competiție după ce a debutat la nivel internațional în campania Poloniei din Liga Națiunilor, în luna iulie.

Calificarea naționalei la Cupa Mondială a fost învăluită în controverse atunci când a refuzat să joace împotriva Rusiei în play-off. Dar locul lor a fost asigurat după ce echipa lui Czesław Michniewicz a învins-o pe cea a Suediei.

Iar acum, Jakub Kiwior, care joaca pentru Spezia, echipa din Seria A, vă avea sprijinul frumoasei Claudia Redheahed, după cum are numele pe contul sau de Instagram. Tânăra, care a câștigat competiția de twerk din Germania, în 2017, se mândrește cu 43.000 de urmăritori pe Instagram, mișcări de dans nebunești și o siluetă fară cusur.

Conștientă de atuurile sale, Claudia publica tot felul de fotografii îndrăznețe pe rețelele sociale, în care fie își etalează rotunjimile în costume de baie care mai de care mai decupate, fie își încântă fanii cu diferite coregrafii din sala de dans.

Dacă Polonia va avea rezultate buna la Cupa Mondială din Qatar, Claudia va avea toate motivele pentru a-și sărbători iubitul polonez cu câteva mișcări de twerk senzuale.

Sursă foto: Instagram

Modifică setările cookies