Încă o veste proastă pentru Franța! Starul care s-a accidentat din nou și riscă să rateze Cupa Mondială

Paul Pogba Cupa Mondiala Franta juventus CM 2022
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Octombrie 2022, 09:27
Data actualizarii: Luni 31 Octombrie 2022, 09:25

Paul Pogba (29 de ani), mijlocașul lui Juventus, are șanse mici să joace cu naționala Franței la Cupa Mondială din Qatar, care va debuta pe 20 noiembrie.

Operat la genunchi în prima parte a lunii septembrie, Paul Pogba, care nu a jucat în niciun meci la Juventus după revenire, ar fi trebuit să revină pe gazon la sfârșitul lunii octombrie sau începutul lunii noiembrie, chiar înainte de turneul final, însă campionul mondial din 2018 a suferit o nouă accidentare.

Paul Pogba s-a accidentat din nou

Potrivit Gazzetta dello Sport, Pogba acuză acum o problemă musculară la nivelul coapsei, astfel că va lipsi cel puțin încă 10 zile. Vestea vine cum nu se poate mai rău pentru mijlocaș, având în veder că Didier Deschamps, selecționerul Franței, trebuie să anunțe lotul pentru Cupa Mondială pe 9 noiembrie.

"Ar putea juca cu Verona (10 noiembrie) și Lazio (13 noiembrie), însă este foarte dificil", a spus Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus.

Italienii scriu că Paul Pogba are șanse mici să mai joace în 2022 pentru Juventus și naționala Franței: "Deschamps așteaptă vești din Italia pentru a decide ce urmează".

Franța nu se va putea baza la turneul din Qatar nici pe N'Golo Kante, mijlocașul lui Chelsea, accidentat.

La CM 2022, Franţa va juca în Grupa D, urmând să întâlnească Australia, Danemarca şi Tunisia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!