Ivana Knoll Campionatul Mondial de Fotbal Campionatul Mondial Qatar 2022 Croatia optimi campionatul mondial CM 2022

GALERIE FOTO Din ce în ce mai dezbrăcată! Cum a apărut cea mai sexy susținătoare a Croației la meciul care a dus-o în optimi la Mondial 

Selecţionatele Croaţiei şi Belgiei au terminat la egalitate, scor 0-0, în Grupa F a Campionatului Mondial, rezultat în urma căruia vicecampioana mondială s-a calificat în optimi. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 01 Decembrie 2022, 19:36
Data actualizarii: Joi 01 Decembrie 2022, 20:04

Belgia, medaliată cu bronz la ediţia din 2018 şi aflată timp de trei ani pe primul loc în clasamentul FIFA, este una dintre dezamăgirile turneului din Qatar, pe care îl părăseşte prematur, încă din grupe. Conform statisticilor, Belgia a ratat pentru prima oară ieşirea din grupe la un turneu final în sezonul XXI.

Croaţia, care s-a clasat pe locul secund în Grupa F, va juca în optimile de finală cu câştigătoarea Grupei E, din care fac parte Spania, Germania, Japonia şi Costa Rica, pe 5 decembrie (Al Janoub Stadium - Al Wakrah, 17:00).

Croația, susținută din tribune de Ivana Knoll

După ce a cunoscut faima în timpul Campionatului Mondial din 2018, Ivana Knoll a renunțat din nou la haine pentru a-și susține țara la actuala ediție a turneului. Frumoasa brunetă, în vârstă de 30 de ani, a fost prezentă pe stadion la meciul care a calificat-o pe Croația în optimi, alegând o ținută destul de îndrăzneață. 

Ivana Knoll, care s-a născut în Germania, a declarat anterior că iubește fotbalul încă de când era mică. Această pasiune i se datorează tatălui, care o ducea să vadă meciuri, direct pe stadion. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!