Danemarca Australia Cupa Mondiala Kasper Hjulmand CM 2022

GALERIE FOTO "Cea mai mare rușine din istorie! Ne-am făcut de râs". Presa din Danemarca, necruțătoare după eliminarea de la Mondial

Danemarca a încheiat surprinzător pe ultimul loc în grupa D de la Cupa Mondială, astfel că naționala lui Kasper Hjulmand pleacă acasă.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 19:37
Data actualizarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 19:37

Cu un singur punct în primele două meciuri (0-0 contra Tunisiei și 1-2 împotriva Franței), Danemarca era conștientă că trebuie să învingă Australia în ultima rundă pentru a spera la optimi. Totuși, naționala condusă de căpitanul Christian Eriksen a fost de nerecunoscut și a pierdut, 0-1.

Danemarca, eliminată de la Cupa Mondială

Înaintea turneului final, speranțele erau mari pentru fanii danezi, având în vedere că naționala a avut un parcurs excelent în ultimii ani. De aceea, dezamăgirea a fost uriașă după cele trei meciuri din Qatar, iar presa daneză nu i-a iertat pe jucătorii lui Kasper Hjulmand.

Ce a scris presa daneză

Bold: Eșec gigantic: Danemarca e eliminată de la Mondial. Am pierdut dezamăgitor contra Australiei, 0-1, în ultimul meci din grupă. Naționala a obținut un singur punct în trei meciuri. 

TV2: Danemarca e eliminată după un mare eșec. Echipa știa că are nevoie de victorie în primul rând pentru a se califica, dar trebuie să o spunem: nu am fost niciodată măcar aproape să batem Australia. 

Tipsbladet: Cel mai mare fiasco din istorie! Ne-am făcut de râs în Qatar! Unde a fost energia, agresivitatea și fotbalul pe care îl știam? E pur și simplu de neînțeles cum a fost Danemarca atât de slabă și nu a putut să se califice dintr-o grupă extrem de accesibilă, dacă scoatem Franța din calcule. De aceea este cea mai mare rușine din istorie!

Clasament final grupa D

  • 1. Franța - 6p (golaveraj 6-3)
  • 2. Australia - 6p (3-4)
  • 3. Tunisia - 4p (1-1)
  • 4. Danemarca - 1p (1-3)
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!