Andre Onana Camerun CM 2022

Andre Onana, OUT definitiv din lotul Camerunului după scandalul cu selecționerul! Portarul a părăsit cantonamentul 

Camerun și Serbia se întâlnesc în runda a doua a grupelor de la Campionatul Mondial din Qatar, iar meciul se vede LIVE TEXT pe www.sport.ro și facebook.com/sport.ro, de la 12:00. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 13:43
Data actualizarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 13:48

13:45 Jurnalistul italian Fabrizio Romano a oferit noi informații în legătură cu situația portarului, dezvăluind că a părăsit definitiv lotul Camerunului și nu va mai juca la Campionatul Mondial. 


11:50 Fabrizio Romano informează că portarul lui Inter a fost exclus din lot în urma unei discuții pe care a avut-o cu selecționerul Rigobert Song. Tehnicianul i-a propus lui Andre Onana să își schimbe stilul în care apără, preferând unul mai 'tradițional', însă goalkeeper-ul i-a transmis clar că nu intenționează să schimbe modul în care evoluează. 


Titularul din poarta Camerunului, Andre Onana (26 ani), a fost exclus din lot înainte de meciul crucial cu Serbia, după cum informează RMC Sport, citând AFP, ce are surse din Federația Camerunului de Fotbal. Meciul este extrem de important pentru naționala cameruneză, în contextul în care ambele echipe nu au niciun punct în grupa din care mai fac parte Brazilia și Elveția. 

Andre Onana, exclus din lotul Camerunului

Sursa citată informează că fotbalistul lui Inter a fost exclus din lot, urmând a fi înlocuit de Devis Epassy, jucător al echipei Abha, din Arabia Saudită. Andre Onana a fost exclus pe motive disciplinare, însă nu există un motiv specificat în acest sens și nici explicații în legătură cu durata absenței sale. 

Andre Onana a fost un jucător cheie în primul meci, cu Elveția, în care a încasat un singur gol, scor 0-1. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!