CM 2014

Un fost jucator din Liga I a ramas inconstient la pamant, apoi s-a ridicat si a cerut sa joace! Marturie cutremuratoare la Mondial

Medicii faceau semne disperate pentru schimbare cand l-au vazut prabusit la pamant, insa a gasit puterea sa se ridice si sa riste TOT pentru un final nebun de meci!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Iunie 2014, 08:00
Data actualizarii: Vineri 20 Iunie 2014, 07:50

In minutul 61, fostul jucator al CFR-ului, Alvaro Pereira, s-a lovit rau la tampla dupa un duel cu englezul Sterling. A ramas fara cunostinta, pe gazon, iar staff-ul medical al uruguayenilor s-a temut de ce e mai rau timp de cateva zeci de secunde. Pereira si-a revenit, insa, rapid si i-a linistit pe doctorii care se panicasera. A facut el insusi semne disperate spre marginea terenului, cerand sa nu fie schimbat!

"Dupa lovitura, tin minte doar ca am fost in. nconstient pentru ceva timp. A fost ca si cand luminile s-au stins pentru un timp. Mi-am cerut scuze de la doctor de o mie de ori cand eram pe margine. Adrenalina era in tot corpul meu, nici nu gandeam in momentele alea. Voiam doar sa luam punctele, sa castigam!", a spus Pereira la finalul partidei.

"Ceea ce e cu adevarat important e ca au obtinut ce ne-am dorit. Sunt bine, nu s-a intamplat nimic. A fost doar o sperietura", a incheiat zambind sud-americanul. 

Alvaro Pereira, 28 de ani, a jucat intre 2008 si 2009 la CFR, apoi a trecut pe la Porto si Inter, inainte sa fie imprumutat la Sao Paulo, la inceputul acestui sezon.

Modifică setările cookies