Un fost jucator din Liga I a ramas inconstient la pamant, apoi s-a ridicat si a cerut sa joace! Marturie cutremuratoare la Mondial

Autor: Sport.ro
Vineri 20 Iunie 2014, 08:00

	Un fost jucator din Liga I a ramas inconstient la pamant, apoi s-a ridicat si a cerut sa joace! Marturie cutremuratoare la Mondial

Medicii faceau semne disperate pentru schimbare cand l-au vazut prabusit la pamant, insa a gasit puterea sa se ridice si sa riste TOT pentru un final nebun de meci!

In minutul 61, fostul jucator al CFR-ului, Alvaro Pereira, s-a lovit rau la tampla dupa un duel cu englezul Sterling. A ramas fara cunostinta, pe gazon, iar staff-ul medical al uruguayenilor s-a temut de ce e mai rau timp de cateva zeci de secunde. Pereira si-a revenit, insa, rapid si i-a linistit pe doctorii care se panicasera. A facut el insusi semne disperate spre marginea terenului, cerand sa nu fie schimbat!

"Dupa lovitura, tin minte doar ca am fost in. nconstient pentru ceva timp. A fost ca si cand luminile s-au stins pentru un timp. Mi-am cerut scuze de la doctor de o mie de ori cand eram pe margine. Adrenalina era in tot corpul meu, nici nu gandeam in momentele alea. Voiam doar sa luam punctele, sa castigam!", a spus Pereira la finalul partidei.

"Ceea ce e cu adevarat important e ca au obtinut ce ne-am dorit. Sunt bine, nu s-a intamplat nimic. A fost doar o sperietura", a incheiat zambind sud-americanul. 

Alvaro Pereira, 28 de ani, a jucat intre 2008 si 2009 la CFR, apoi a trecut pe la Porto si Inter, inainte sa fie imprumutat la Sao Paulo, la inceputul acestui sezon.

Milioane de măşti de protecţie destinate persoanelor defavorizate, cumpărate în starea de urgență, nu au fost distribuite
BRAT
Modifică setările cookies