Un gigant al fotbalului renaste cu ajutorul fanilor! Acum doua luni in faliment, astazi cu 22.000.000 pe plus! Decizia care a salvat clubul de la desfiintare:

Autor: Sport.ro
Miercuri 19 Decembrie 2012, 11:27

	Un gigant al fotbalului renaste cu ajutorul fanilor! Acum doua luni in faliment, astazi cu 22.000.000 pe plus! Decizia care a salvat clubul de la desfiintare:

Un club de legenda din fotbalul european are sansa sa renasca dupa o decizie a sefilor care a adus nu mai putin de 22.000.000 de lire in conturile clubului.

Glasgow Rangers, club retrogradat in liga a patra scotiana dupa o serie de probleme financiare extrem de grave, a anuntat miercuri strangerea a nu mai putin de 22 de milioane de lire dupa listarea actiunilor la bursa.

Charles Green, directorul executiv al clubului spera sa obtina "macar 20 de milioane", insa fanii s-au inghesuit sa cumpere actiuni, iar peste jumatate din suma s-a datorat exclusiv acestora.

"Sunt atat de entuziasmat de aceasta reusita; un club cu o istorie de 140 de ani asa cum e Rangers nu avea cum sa moara, suntem d-abia la inceputul calatoriei.", a spus Green.

"Vom reconstrui echipa si ne vom ridica inca o data, le multumim inca o data suporterilor pentru ca au dat dovada, daca se mai putea, ca iubesc clubul cu adevarat si au platit, desi vremurile in care traim sunt extrem de grele.", a adaugat acesta.

Green, a caruit companie a cumparat clubul cu 5 milioane de lire in urma cu un an, detine acum 15% din actiuni, in timp ce restul de 85% sunt in mainile suporterilor si a altor oameni de afaceri, printre care si Mike Ashley, seful lui Newcastle United, dar si Ally McCoist, managerul fostei echipe a lui Dorin Goian.

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies