Campionate externe

Mandate de ARESTARE in urma incidentelor de la PAOK - AEK! Ce risca patronul echipei antrenate de Razvan Lucescu

Presedintele lui PAOK si garzile lui de corp sunt cautate de politie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Martie 2018, 11:49
Data actualizarii: Luni 12 Martie 2018, 13:32

Politia greaca a emis luni un mandat de arestare pe numele presedintelui clubului PAOK Salonic, Ivan Savvidis, care a intrat pe teren avand asupra sa un pistol, duminica seara, la finalul meciului cu AEK Atena, din campionatul de fotbal al Greciei, informeaza agentia EFE.

Mandatul se refera, de asemenea, la alte patru persoane, probabil garzile de corp ale acestuia, care au intrat pe gazon impreuna cu Savvidis.

Viceministrul grec al Culturii si Sportului, Yorgos Vassiliadis, a declarat ca guvernul elen nu va permite ca interesele unora sa afecteze fotbalul grec, chiar daca vor trebui "luate decizii dificile, dupa consultari cu UEFA", referindu-se la o posibila suspendare a Ligii.

"Ceea ce vedem este un atac la onoarea fotbalului grec. Ei aduc daune clubului si suporterilor echipei. Cand cineva intra pe teren cu o arma in mana, este o provocare inadmisibila, indiferent de ceea ce s-a intamplat", a afirmat la randul sau Panos Skureltis, ministrul grec de Interne, intr-o declaratie acordat agentiei de presa AMNA.

Meciul dintre PAOK Salonic, echipa antrenata de romanul Razvan Lucescu si AEK Atena, a fost intrerupt inaintea fluierului final, dupa ce jucatorii, antrenorii si conducatorii clubului gazda, printre care si Ivan Savvidis, au intrat pe teren, ultimul avand o arma asupra sa, dupa ce arbitrul de centru a anulat, pe motiv de ofsaid, golul marcat in prelungiri de ex-stelistul Fernando Varela.

In final, dupa doua ore, arbitrul intalnirii, Georgios Kominis, care s-a refugiat la vestiare, si-a schimbat decizia, consfintind victoria lui PAOK Salonic, cu 1-0.

CITESTE SI

Modifică setările cookies